Ekşi Mayalı Artizan Ekmekler
“Ustaların ellerinde şekillenen” anlamı taşıyan artisan kelimesinden türeyen Artizan Ekmekler otomasyon tekniklerle üretilen modern ekmeklerin aksine uzun bir mayalama ve yoğurma süreçlerinden geçer. Her bir artizan ekmeğin tek tek işlendiği bu üretim süreçlerinde tüm aşamalar özenle takip edilir. Bu ekmeklerin imalat süreçlerinde yıllardır uygulanan geleneksel teknikler baz alınmaktadır. Tamamen sağlık ve doğallık standartlarını karşılayan ham maddelerle üretilen Artizan ekmeklerde endüstriyel makinelerin devreye girmediği manuel bir üretim şekli benimsenmiştir.
Artizan Ekmek Çeşitleri
Tüm imalatın seri bir şekilde gerçekleşen beyaz ekmeklerden çok daha sağlıklı bir alternatif olan Artizan Ekmek Çeşitleri elle tek tek işlendiği için Siyez Evi Artizan Ekmeklerinde daha pofuduk bir yapı, yumuşak doku ve lezzetli bir tat sizleri bekliyor. Bu ekmeklerde istenen doygun tat, nem oranı ve sanatsal görünüm tamamen elle şekillendirilerek sağlanıyor. Yıllanmış olan siyez ekşi mayasından üretilen artizan ekmekler, içerisinde birçok çeşidi barındırıyor. Gurme tüm damakları mutlu eden çeşitler %100 ekşi mayalı, siyezli, karabuğdaylı, tam buğdaylı, zeytinli, üç tohumlu, kuru domatesli seçeneklerle kullanıcıya ulaşıyor.
Siyez Evi Artizan Ekmekleri
Vücudun alıması gereken öenmli vitamin ve mineral oranlarının çoğunu karşılayan, protein ve lif içerikleriyle tok tutarak fit bir hayata yardımcı olan artizan ekmeği çeşitleri şimdi Siyez Evi kategorilerinde listeleniyor. Siyez Evi, Artizan Ekmek Fiyatları konusunda da beklenenleri sonuna kadar karşılıyor.