Mayasız & Glütensiz Karabuğday Ekmeği 550 g
%100 Karabuğday unu ile üretilen Mayasız Ekmeğimiz hem lezzetli hem sağlıklı!
16 saat soğuk fermentasyon ile hazırlanmıştır.
Katkı, koruyucu içermez güvenle tüketebilirsiniz.
Kullanılan unumuz sürdürülebilir tarım ile üretilip taş değirmende öğütülmüştür.
Gluten içermez, çapraz bulaş sebebiyle Çölyak hastalarına uygun değildir.
Saklama - Kullanım Koşulları : Mayasız karabuğday ekmeğimiz gluten ve maya içermediğinden raf ömrü diğer ekmeklere göre daha azdır. Buzlukta saklanmasını ve 3 hafta içerisinde tüketilmesini tavsiye ederiz. Buzlukta dilimli olarak saklama sağlıyor iseniz , ekmeğinizi yumuşak şekilde tüketmek için kapağı kapalı bir tavada ısıtabilir eğer kıtır şekilde tüketmek istiyorsanız ise tost makinesinde ısıtabilirsiniz.
İçerik : Çiğ Karabuğday unu, Keten Tohumu ,Kabak Çekirdeği, Zeytinyağ, Chia Tohumu , Ay çekirdeği, Kabartma tozu , Çankırı Kaya Tuzu , İçme suyu.
Taş değirmende öğütülmüş karabuğday unu ile üretilmiştir.
Taş fırında pişirilmiştir.
Bebek ve çocuk beslenmesine uygundur.
Alerjen: Glüten içermez (Ortamda çapraz bulaşma olabileceğinden dolayı ÇÖLYAK hastaları için uygun değildir).
Karabuğday Ekmeğimiz;
Soğuk fermantasyon ile hazırlanmış bir ekmektir.
Katkı ve koruyucu içermez.
Lif oranı yüksek, glisemik indeksi düşüktür.
Besin değeri yüksek, yağ oranı düşüktür.
Kalorisi düşüktür.
B vitamini açısından zengindir.
Ürün Adı | Mayasız & Glütensiz Karabuğday Ekmeği 550 g |
|
|
ENERJİ(kcal/Kj) | 280 / 1172 |
|
YAĞ (g) | 12,6 |
|
DOYMUŞ YAĞ (g) | 1,3 |
|
KARBONHİDRAT (g) | 34,8 |
|
ŞEKERLER (g) | 0,1 |
|
LİF (g) | 3,9 |
|
PROTEİN (g) | 4,8 |
|
TUZ(g) | 0,1 |
|
Besin değerleri 100 g için hesaplanmıştır. |
MENŞEİ: TÜRKİYE |
İŞLETME KAYIT NO; TR-34-K-005109 |
GIDA İŞLETMECİSİ&GIDA PAKETLEMECİSİ; Sümerbank Gıda Turizm Ticaret Anonim Şirketi
Battalgazi Mahallesi Gece Sefası Sokak I BLOK NO:22 SULTANBEYLİ İSTANBUL |
NET MİKTAR: 550 g e |